Gizlilik Politikası

Betwoon sitesine erişim sonrasında üyelerin ve ziyaretçilerin birtakım bilgileri standart olarak toplanmaktadır. İşte bu durum global politikalara ve kurallara aykırı değildir. Bunun yanı sıra ilgili bilgilerin içerisinde ise referans veren URL, IP adresleri öne çıkmaktadır. Buna ek olarak tabi ki web tarayıcılarının verilerinin de aynı sistem içinde yer aldığını hiçbir şekilde unutmamak gerekmektedir. Bunların tümü daha iyi bir kullanıcı deneyimi içindir.

Betwoon gizlilik politikası olarak bilinen kurallar üyelerin daha başarılı ve sorunsuz bir biçimde hizmet alabilmesi için bir zorunluktur. Bunun yanı sıra değişik kişisel bilgiler ofis tarafından toplanmaktadır. Bu sayede gizlilik politikaları çerçevesinde özelleştirme yapılmaktadır. Bunlar standart prosedürler olarak dikkat çekmektedir. İşte tüm detayları;

  1. Konum bilgileri bunlardan birisidir. Türkiye’den müşteri kabul eden işletme buna büyük bir önem vermektedir. Yasal düzenlemeler de bu noktada kesinlikle belirleyicidir.
  2. Bunun yanı sıra üyelerin canlı yardım üzerinden gerçekleştirdiği tüm görüşmelerin kayıt altına alınması son derece normaldir.
  3. Aynı zamanda yasal düzenleyici bilgiler için de durum aynıdır. Özellikle kimlik bilgilerinin doğrulanması bunun en temel örneklerinden birisidir.
  4. Tabi ki üyelik almak için hem kimlik ve hesap hem de iletişim bilgilerinin yazılması şarttır.

Tüm bu bilgilerin Betwoon sitesinden yazılı şekilde ifade edilmesi gerekmektedir. Kullanıcı deneyimi bu sayede daha başarılı bir hale gelmektedir.